30. Skeleton under the sea By Kraiangkrai Koedsup
The combination of The marine animals skeleton and The human’s body to the new exotic silhouette of clothing.

การ collage โครงกระดูกสัตว์ใต้ท้องทะเล ผสมผสานเข้ากับสรีระของมนุษย์ จึงเกิด silhouette ที่แปลกใหม่บนเสื้อผ้าอย่างลงตัว
Contact : Chingcha_08@hotmail.com Tel : 0815525694

31.Circus by Waritta Wisetsirikul
Circus is a recreation that’s not just an animal performance but there are so much more kind of entertainment, like the amusing clown. The show also use so many entertaining equipments to create the greatest show of earth.

Circus เป็นการแสดงประเภทมหรสพ ที่นอกจากจะมีสัตว์แสนรู้แล้วยังมีการแสดงโลดโผนและตัวตลกที่สร้างความสนุกสนาน อีกทั้งมีการใช้อุปกรณ์ประกอบมากมาย ทำให้กลายมาเป็นคณะละครสัตว์ที่ยิ่งใหญ่ที่สุดในโลก
Contact : isinkwaritta@gmail.com

32. 48>38 by kanda kaewrungruang
The draping experiment of menswear(48) for womenswear(38), prove that 48 is unequal to 38, or 48 is more than 38.

การทดลองเดรปปิ้ง เครื่องแต่งกายสุภาพบุรุษไซส์ 48 เพื่อหุ่นสุภาพสตรีไซส์38(M) เพราะฉะนั้นคำตอบของโจทย์นี้จึงเป็น 48 ไม่เท่ากับ 38 หรือ 48 มากกว่า 38
Contact : itskqnda@gmail.com Tel : 0917258395

33. Not myself tonight by Thanasarn Thiangjai
On a friday night, a little girl with thick heavy glasses was getting her homework done on her own cozy bed. She heard something from the house next door, so she went in to the house. There was this luxurious party filled with people. There were cocktails, wine and appetizing snacks. The sparkly lights, the beat from the music echoing making the people move their bodies with the upbeat sound. An atmosphere no one will ever get enough of.

ในคืนวันศุกร์คืนนึง มีเด็กผู้หญิงใส่แว่นหนา นั่งทำการบ้านบนเตียงในห้องของตัวเอง ทันใดนั้นก็มีเสียงดังมาจากข้างบ้าน เทอจึงเปิดประตูเข้าไปภาพที่เห็นคือ ภายในบ้านมีการจัดงานปาร์ตี้ผู้คนต่างสังสรรค์กันอย่างมีความสุข ทั้งcocktail ไวน์ ขนมต่างๆ บรรยายกาศที่เต็มไปด้วยความวุ่นวาย แสงไฟระยิบระยับ เสียงเพลงก้องกังวาลและเต้นไปตามจังหวะเพลงอย่างสนุกสนาน
Contact : chi.haute.couture@msn.com Tel : 0846716272

34. Native American (“Pow Wow”) by Apisara Phongchomporn
“Pow Wow” (aka Gathering of Nations) represents the unity of various tribes and generations of the Native Americans. The pale and earthy colors of the elders’ outfits complement the flashy bold ones of the
youngsters, as they all sing and dance in unison. Contrasting emotions, dance moves, and textiles add more substance to the already multifaceted ambiance. And together, they all create an inexhaustible source of
awe and inspiration.

“Pow wow” คือการแสดงพลังของคนชนเผ่าอินเดียแดง ซึ่งแสดงถึงกิจกรรมร่วมกันที่มีการรวมตัวของชนเผ่าต่างๆ รวมถึงการผสมผสานกันของยุคสมัยที่แตกต่างกันในหมู่คนท้องถิ่นอเมริกันโดยมีการผสมผสานที่เติมเต็มซึ่งกันและกันระหว่างการแต่งกายของผู้ใหญ่ที่ออกโทนสีเอิร์ทโทนหรือสีโทนธรรมชาติ และการแต่งกายสีสันสดใสในหมู่หนุ่มสาวที่เป็นจุดเด่น แสดงถึงอารมณ์ที่แตกต่าง จังหวะการเต้น และหัตถกรรมลวดลายที่เป็นเอกลักษณ์นั้นได้เพิ่มสีสันให้กับบรรยากาศยิ่งขึ้น และสุดท้ายนี้ นี่คือที่มาของศิลปะที่ไม่มีวันสิ้นสุดที่ฉันเลือก
Contact : yaiviiviy.fsh@gmail.com Tel : 0909608788

35. The carnival of venice : Disguise the truth by Setthakan Changajang
Carnival mask was very popular to wear during the celebration in the Renaissance. Even though it became badness when someone wore it for criminal or sex. In the same way as amour that used to cover them-self while doing crime.

หน้ากากคานิวัลเคยเป็นที่นิยมมากเพื่อสวมใส่ในงานเฉลิมฉลองในยุคเรเนซอง แม้ว่าในบางครั้งมันจะถูกสวมใส่เพื่อกระทำความผิดในด้านอาชญากรรม หรือเพื่อเซ็กซ์ก็ตาม เช่นเดียวกันกับชุดเกราะที่ใช้สวมใส่เพื่อปิดบังตัวตนของผู้สวมใส่เพื่อกระทำความผิด
Contact : tf10978@hotmail.com Tel : 0860425594

money to develop ThaiCatwalk.Com money to develop ThaiCatwalk.Com money to develop ThaiCatwalk.Com  nextpage

1 2 3 4 5 6 7 8

Page : « Back Next Big Images »

Pros