FashionShow : Gaysorn’s The Sanctuary of Thai Designers
Brand : Multi Brands
Venue : Gaysorn Plaza
Date/Time : 3 August 2014, 18.30

“ศูนย์การค้าเกษร” สะท้อนที่สุดแห่งรสนิยม “THE SANCTUARY OF TASTE”
เปิดแฟชั่นโชว์สุดตระการตา ครั้งแรก!!! กับ 15 สุดยอด “ไทยดีไซน์เนอร์”
ในงาน “GAYSORN’S THE SANCTUARY OF THAI designers”

Photo by Nattawat (Jade)

ศูนย์การค้าเกษร นำเสนอประสบการณ์ “ลักซ์ชัวรี่ ช้อปปิ้ง ไลฟ์สไตล์” ครั้งใหม่ กับคอนเซ็ปต์ “GAYSORN THE SANCTUARY OF TASTE”  สะท้อนเรื่องราวของ “Styled Experience” ที่มากด้วย “รสนิยม” อันมีระดับ กับนิยามความเป็นที่สุดของ 15 สุดยอดแบรนด์ไทยชั้นนำระดับลักซ์ชัวรี่ที่พร้อมสร้างปรากฏการณ์แฟชั่นครั้งยิ่งใหญ่ ในงาน “GAYSORN’S THE SANCTUARY OF THAIdesigners”แฟชั่นโชว์สุดตระการตาในคอนเซ็ปต์ “อาร์ต แกลลอรี่” ที่ผสานความลงตัวของ “แฟชั่น”, “ARTISAN”, ความงดงามของ “ศิลปะ” และไลฟ์ มิวสิค ไว้ด้วยกัน

Click here to Google Photo Gallery

คุณกรกฎ ศรีวิกรม์ กรรมการบริหาร ศูนย์การค้าเกษร ผู้ริเริ่มและสร้างสรรค์ประสบการณ์ไลฟ์สไตล์ มีระดับ กล่าวว่า “ศูนย์การค้าเกษร ได้สร้างสรรค์ประสบการณ์ “ลักซ์ชัวรี่ ช้อปปิ้ง ไลฟ์สไตล์” ครั้งใหม่ ภายใต้คอนเซ็ปต์ “GAYSORN THE SANCTUARY OF TASTE”  ที่สะท้อนรสนิยมและรูปแบบการใช้ชีวิตแบบ Sophisticated พร้อมสร้างความแตกต่างของประสบการณ์การช้อปปิ้งด้วยการสร้างสรรค์ “ความเอ็กซ์คลูซีฟ” ในแบบฉบับของศูนย์การค้าเกษร ผ่านเรื่องราวอันทรงคุณค่าของแบรนด์ ชั้นนำที่มีประวัติความเป็นมาอันยาวนาน มีความโดดเด่นด้านศิลปะ ความประณีตในการออกแบบสินค้า ความใส่ใจรายละเอียดในทุกขั้นตอน ตั้งแต่เริ่มต้นแนวความคิด การออกแบบแพทเทิร์น กระบวนการตัดเย็บที่พิถีพิถัน รวมถึงการให้ความสำคัญในการเลือกสรรวัสดุชั้นดีต่างๆ ซึ่งสามารถบ่งบอกถึงความเป็น “Craftsmanship” และ “ArtisanValue” ของแต่ละแบรนด์ที่สืบทอดมายาวนานได้อย่างลงตัว”

ล่าสุด “ศูนย์การค้าเกษร” ได้นำเสนอที่สุดแห่งรสนิยม ผ่านการคัดสรรสุดยอดแบรนด์ไทยชั้นนำ ทั้งแบรนด์แฟชั่นเครื่องแต่งกาย แอคเซสเซอรี่ และจิวเวอรี่ ตั้งแต่ระดับ Young Designer ซึ่งเป็นแบรนด์รุ่นใหม่ที่น่าจับตามองไปจนถึงแบรนด์ระดับ Super Couture ที่มีประวัติความเป็นมายาวนาน และโลดแล่นในเส้นทางแฟชั่น จนเป็นที่ยอมรับในระดับสากล มารวบรวมไว้ที่ศูนย์การค้าเกษรในรูปแบบแฟลกชิพสโตร์ (Flagship store) แห่งแรกและแห่งเดียวในเมืองไทย โดยนำเสนอเรื่องราวความเอ็กซ์คลูซีฟ ผ่านเอกลักษณ์อันโดดเด่น และเรื่องราว อันทรงคุณค่าของแต่ละแบรนด์ ในงาน “GAYSORN’S THE SANCTUARY OF THAI designers”  แฟชั่นโชว์สุดยิ่งใหญ่ที่นำเสนอคอลเลคชั่นสุดพริวิเลจจาก  15 แบรนด์ไทย 15 ดีไซน์เนอร์ชั้นนำที่มีความโดดเด่นไม่ซ้ำใคร ซึ่งแต่ละแบรนด์ล้วนประสบความสำเร็จและเติบโตอย่างรวดเร็วบนเส้นทางแห่งแฟชั่นและไลฟ์สไตล์ อีกทั้งยังได้รับความนิยมทั้งในระดับประเทศและในระดับสากล  โดยแต่ละแบรนด์ได้นำเสนอคอลเลคชั่นล่าสุด รวมถึงคอลเลคชั่นที่ได้รับความนิยม เพื่อสะท้อนและบ่งบอกรสนิยม ที่สอดคล้องกับภาพลักษณ์ใหม่ของศูนย์การค้าเกษร ประกอบด้วย

กลุ่มสินค้าแฟชั่น

 • TANGOแบรนด์แฟชั่นระดับพรีเมี่ยมที่นำเสนอบทบัญญัติของคำว่า “RICH TEXTURE” ที่ชัดเจนที่สุด โดดเด่นด้วยสไตล์การออกแบบอันเป็นเอกลักษณ์ทางด้านงานฝีมืออันประณีต เปี่ยมด้วยสีสัน ผสานเข้ากันอย่างลงตัวกับวัสดุหนังและผ้าทอชั้นเยี่ยมที่บรรจงคัดสรรจากทั่วทุกมุมโลก
 • TAWN C.บูติคเสื้อผ้าสตรีระดับไฮเอนด์ ที่มีความโดดเด่นของงานดีไซน์ การเลือกใช้วัสดุที่มีคุณภาพ และการใส่ใจในรายละเอียดการตัดเย็บอย่างประณีต ซึ่งถือเป็นจุดยืนสำคัญของแบรนด์
 • Muse by Good Mixer แบรนด์เสื้อผ้าสตรีระดับ Semi Couture ที่นำงานศิลปะแขนงต่างๆ ทั้งงานปั้น งานเพ้นท์ งานพิมพ์ และงานปัก มาผสมผสานกับเทคนิคการขึ้นเสื้อบนหุ่น (Moulage) ทำให้ได้ชิ้นงาน ที่สวย แปลกตา และมีลักษณะเฉพาะตัวราวผลงานศิลปะชั้นเยี่ยม
 • KlärLov แบรนด์ชุดแต่งงานและชุดราตรีชั้นนำที่โด่งดังในระดับอินเตอร์ กับการดีไซน์ในสไตล์ “มินิมัลลิสต์” โดดเด่นด้วยการตัดเย็บเเละเเพทเทิร์นที่ออกแบบพอดีตัวเข้ากับสรีระของหญิงสาว ทุกคอลเลคชั่น ล้วนเเสดงให้เห็นถึงเเนวคิดอันชาญฉลาดในการเลือกผสมผสานวัสดุมากกว่าหนึ่งชนิดให้กลายเป็นความงามที่ลงตัว
 • Pichita แบรนด์เสื้อผ้าสตรีฝีมือระดับสูง โดย พิจิตรา บุณยรัตพันธุ์ ดีไซน์เนอร์ชั้นนำระดับแนวหน้าของไทย ที่โลดแล่นอยู่บนวงการแฟชั่นมายาวนานกว่า 35 ปี นำแบบความพิเศษของงานฝีมือระดับโอต์ กูตูร์  (Haute Couture) ในแบบฉบับของไทยมาตีความใหม่โดยใส่ลายพิมพ์เฉพาะตัวและเนื้อผ้าที่สวมใส่สบาย
 • POEM แบรนด์ที่รวบรวมเสื้อผ้าที่บ่งบอกถึงความเป็นแฟชั่น และความเป็นผู้หญิงสำหรับสาวเอเชียโดยเฉพาะ เน้นการตัดเย็บที่ประณีต ละเอียดอ่อน ผสานกับการออกแบบที่ทันสมัย แต่ยังคงไว้ ซึ่งความคลาสสิคเหนือกาลเวลา แฝงไปด้วยความสง่า มีพลัง อีกทั้งยังมีความโดดเด่นเรื่องการตัดพอดีตัว เข้ากับสรีระของผู้สวมใส่อีกด้วย
 • THE COLLAGE มัลติแบรนด์แฟชั่นที่รวบรวม 4 แบรนด์ไทยที่น่าจับตามองไว้เป็นหนึ่งเดียว ได้แก่ Zenithorial – แบรนด์เสื้อผ้า ready-to-wear ที่มีความชัดเจนของการดีไซน์ในแบบ “เทเลอร์” ที่เน้น ความเรียบง่ายของคัตติ้ง สวมใส่ได้ทุกโอกาส นำเสนอความเป็นมาสคูลีนผสมกับแฟมินีนได้อย่างลงตัว, Porshz – แบรนด์เครื่องประดับและจิวเวอรี่สไตล์ “Conceptual Art” ที่โดดเด่นด้วยการออกแบบที่สะท้อนถึงความเชื่อมโยงของอดีต ปัจจุบันและอนาคต แฝงกลิ่นอายของศิลปะที่ทำให้ผู้สวมใส่ได้สัมผัสถึงสุนทรียะทางศิลปะ เนื้อแท้ของวัสดุ และอิสระจากการตีความเมื่อมองเห็น, T and T– แบรนด์เสื้อผ้าที่นำเสนอ มิติใหม่ของการผสมผสานระหว่างเสื้อผ้าแนวสตรีทแวร์และ semi-couture สะท้อนหลากแง่มุมและ  ไลฟ์สไตล์ของหญิงสาวที่มีความเด่นชัดในรสนิยมของตัวเอง และ Tohns – แบรนด์เสื้อผ้า ready-to-wear  ที่มีรูปแบบการดีไซน์และการเลือกใช้วัตถุดิบที่มีลักษณะเฉพาะตัว โดยนำความหรูหราที่ไม่จำเจมาผสานกับเทคนิคเฉพาะทาง ไม่ว่าจะเป็น แพทเทิร์น การตบแต่ง และการนำผ้ามาสร้างให้เกิดมิติใหม่ที่ต่างไปจากเดิม

กลุ่มสินค้าเครื่องประดับ

 • Studio 21OriginalJewelryจิวเวอรี่บูติคที่โดดเด่นด้านการดีไซน์ที่ทุกชิ้นงานล้วนสะท้อนถึงความงาม ในระดับ “มาสเตอร์พีซ” กับรูปทรงธรรมชาติของวัสดุล้ำค่าจากธรรมชาติที่คัดสรรเป็นพิเศษและองค์ประกอบของสีสันสวยแปลกตาซึ่งกลายมาเป็นเอกลักษณ์สำคัญของแบรนด์
 • Olivia Diamonds แบรนด์เครื่องประดับจิวเวอรี่ที่นำเสนอเรื่องราวความงดงามของอัญมณีผ่านงานดีไซน์ที่มีเอกลักษณ์เฉพาะตัว เรียบง่าย แต่แฝงไปด้วยความโก้หรู จนได้รับการขนานนามเป็น “ร้านเพชร  แห่งวิกตอเรี่ยนสไตล์” บ่งบอกถึงความเป็นศิลปะที่แฝงไว้ด้วยความประณีต และกว่า 80% ของจิวเวลรี่ทั้งหมดเป็นชิ้นงานสุดเอ็กซ์คลูซีฟที่ผลิตขึ้นเป็นชิ้นเดียวในโลก เพื่อมอบความพิเศษที่สุดให้กับลูกค้า
 • Satiwa แบรนด์เครื่องประดับในสไตล์ Fine Jewelry ชั้นนำของไทยที่รังสรรค์ความงามจาก “พืชพันธุ์ธรรมชาติ” นานาชนิด ก่อเกิดเป็นเครื่องประดับที่มีดีไซน์และเอกลักษณ์เฉพาะตัวที่พร้อมสร้างความสง่างามแก่ผู้สวมใส่

กลุ่มสินค้าแอคเซสเซอรี่

 • MONBAG แบรนด์กระเป๋าระดับไฮเอนด์ที่เน้นการใช้วัสดุหนังแบบ Exotic สุดเอ็กซ์คลูซีฟอย่างหนังจระเข้ หนังงู หนังนกกระจอกเทศ คุณภาพชั้นเลิศจากประเทศอิตาลีและสเปน ซึ่งสามารถ Personalize ได้ตามความต้องการของลูกค้า
 • METTIQUE แบรนด์เครื่องหนังชั้นนำที่โดดเด่นด้วยการคัดสรรวัสดุชั้นเยี่ยมที่มาจากแหล่งที่ดีที่สุด ประกอบการตัดเย็บจากช่างฝีมือที่มีความชำนาญด้านงานแฮนด์คราฟโดยเฉพาะ  เพื่อให้ได้ผลิตภัณฑ์  ที่พิถีพิถันทุกขั้นตอนการตัดเย็บและขึ้นรูปทรงต่างๆ

“ครั้งนี้แต่ละแบรนด์จะมาในรูปแบบร้านแฟลกชิพสโตร์ที่คัดสรรผลงานระดับคีย์พีซแสนตระการตาที่ผลิตมา ในจำนวนจำกัดระดับเอ็กซ์คลูซีฟมาไว้ในร้าน และมีดีไซเนอร์แวะเวียนมายังร้าน เพื่อให้คำแนะนำแก่นักช้อปและชิ้นงานเฉพาะตัวแบบ made-to-order รวมถึงสร้างบรรยากาศหรูหราแสนไพรเวตแตกต่างจากศูนย์การค้าหรือ ร้านทั่วไป” คุณกรกฎ กล่าว

“GAYSORN’S THE SANCTUARY OF THAI designersถือเป็นอีกหนึ่งปรากฏการณ์ทางแฟชั่นครั้งสำคัญ  ซึ่งนอกจากความหลากหลายของไทยแบรนด์แล้ว ยังเป็นครั้งแรกของศูนย์การค้าเกษรที่นำเสนอแฟชั่นโชว์  ในคอนเซ็ปต์ “อาร์ต แกลอรี่” ซึ่งประกอบด้วยแฟชั่นโชว์ ที่รายล้อมด้วยบรรยากาศของ อาร์ต แกลลอรี่  (ART Gallery) ที่นำเสนอเอกลักษณ์และความเป็นตัวตนของแต่ละแบรนด์ผ่านภาพถ่ายบุคคลที่มีชื่อเสียงจากหลากแวดวง พร้อมด้วยการแสดง Live Music Performance ประกอบการเดินแฟชั่นโชว์ โดย  หนึ่ง – จักรวาร เสาธงยุติธรรม และ ป๊อด โมเดิร์นด็อก

สัมผัสนิยามแห่ง “GAYSORN’S THE SANCTUARY OF THAI designersอีกหนึ่งปรากฏการณ์  ทางแฟชั่นครั้งสำคัญ ซึ่งนอกจากความหลากหลายของไทยแบรนด์ทั้ง 15 แบรนด์แล้ว ยังรวบรวม ที่สุดแห่งประสบการณ์ไลฟ์สไตล์มีระดับได้แล้ววันนี้ ณ ศูนย์การค้าเกษร เปิดให้บริการทุกวัน ตั้งแต่เวลา 10.00 – 20.00 น. 

Gaysorn reflects “THE SANCTUARY OF TASTE” image
with magnificence of 15 top Thai designers at
“GAYSORN’S THE SANCTUARY OF THAI designers” fashion show

Gaysorn unveiled another experience of luxury shopping lifestyle within “GAYSORN THE SANCTUARY OF TASTE” concept today in a definitive reflection of “Styled Experience” from 15 luxury Thai brands at “GAYSORN’S THE SANCTUARY OF THAI designers”, a fashion show in “Art Gallery” theme that fused fashion, artisanship, aesthetics and live music in style.

Ms. Korakot Srivikorn, Executive Director of Gaysorn, the creator of tasteful lifestyle experiences, said: “Gaysorn has created a new experience of luxury shopping lifestyle with “GAYSORN THE SANCTUARY OF TASTE” concept to reflect sophisticated taste and lifestyle and simultaneously differentiate the shopping experience with Gaysorn’s style of exclusivity. We are presenting finesse of brands with longstanding heritage in terms of art, exquisite design and attention to detail right from conceptualisation to patterning, cut and sew work, and selection of fine materials, which perfectly exhibit high craftsmanship, artisanal value and legacy of each brand.”

Most recently, Gaysorn is presenting another ultimate touch of high taste from a selection crème de la crème Thai brands that encompasses fashion, accessories and jewelry.  The brands range from up-and-coming labels by the most promising young designers to super couture brands with a long heritage and high recognition in Thai and international fashion scenes. For the first time in Thailand and exclusively at Gaysorn, their flagship stores are now brought together within one location. The launch of this new exclusivity was marked by “GAYSORN’S THE SANCTUARY OF THAI designers, an elaborated fashion show of privileged collections from 15 distinctive Thai designer brands that are enjoying huge success and robust growth in fashion and lifestyle business with a firm ground on their domestic and international popularity. With featured collections from these brands including their latest  as well as their most popular collections, the fashion show was a tasteful statement that underscored Gaysorn’s new image as THE SANCTUARY OF TASTE. The 15 brands are:

Fashion

 • TANGO is a premium fashion label with the most definitive expression of  “RICH TEXTURE”. The brand is celebrated for its unique style and exceptional craftsmanship combined with vibrant colors and superb selection of materials, such as leathers and woven fabrics sourced from around the world.
 • TAWN C. brings a full experience of high-end fashion boutique to women with its distinctive design, premium selection of materials and exacting cut and sew standard—the qualities that give the brand its key positioning.
 • Muse by Good Mixer is a semi couture label that pulls together various art techniques, such as sculpture, painting, printmaking, and embroidery, and combines them with moulage draping technique to create unusual aesthetics and original results that can be compared to great work of art.
 • Klär Lov is an internationally-renowned label of wedding and evening dresses in minimalist style. The name is highly recognised for body-fit style of patterning and cutting. Every collection exudes subtlety in the selection and combination of materials to achieve a perfect balance of aesthetics.
 • PICHITA is an haute couture house by Pichita Boonyarataphan, the designer who has been in the high fashion circle for more than 35 years. Celebrated as the Thai reinterpretation of haute couture clothing, PICHITA features unique print designs and comfortable fabrics on top of high dressmaking qualities.
 • POEM features garment that makes a bold statement of fashion and femininity. Its clothes are especially designed for Asian women. With an emphasis on exquisite cutting and sewing, delicate feel and modern yet timeless design, the brand is imbued with elegance and vigour. The name is also noted for its body-fit style that flatters body the wearers.
 • THE COLLAGE is a multi-brand fashion house with four differently-characterised Thai brands under its umbrella: Zenithorial features ready-to-wear garment with apparent look of tailored clothes, versatility of its simple silhouettes and cutting, and perfect balance of masculinity and femininity; Porshz is brand of jewelry in conceptual art style and unique design that interconnects past, present and future, giving the wearers an aesthetic touch of art, the essence of materials, and a freedom of visual interpretation;  T and T innovatively marries street wear and semi couture fashion, an approach that mirrors various aspects and lifestyles of a woman who has a distinctive taste of her own; and Tohns is a ready-to-wear fashion label characterised by its unique design and choice of materials, offering a combination of far-from-tedious elegance and specialized techniques like patterning, adornment and creative dimensions of the fabrics.

Jewelry

 • Studio 21 Original Jewelry is a jewelry boutique highly recognised for its design excellence: the beauty of each creation befits a masterpiece status with natural shapes of naturally precious materials and their unusually beautiful colours—a combination that gives the brand its unique style.
 • Olivia Diamonds presents the beauty of precious stones through a unique design approach characterised by elegant simplicity, a style that won this jewelry an alias of “The Victorian Jewelry”. This name is a clear statement not only of Olivia Diamonds’ art and craftsmanship, but also the fact that more than 80% of their creations are exclusively made for the customers as the only piece in the world.
 • Satiwa is Thailand’s leading brand of fine jewelry with every design element inspired by natural flora, resulting in distinctively stylish creations that reflect elegance of the wearers.

Accessories

 • MONBAG presents high-end bags from the most exotic, most exclusive materials, such as alligator skin, snake skin and ostrich leather sourced from Italy and Spain. The brand also offers personalisation service.
 • METTIQUE is a leading brand of leather goods that promises the finest materials from the best sources. Each product is handcrafted with attention to detail in every process by highly-skilled craftsmen.

“These brands today make their presence at Gaysorn with individual flagship stores that promise exceptional selections of key pieces exclusively produced in limited number by each brand. In addition, customers can meet the designers of each brand for special advice and made-to-order service in tasteful ambience and shopping privacy one won’t find in shopping centres or stores elsewhere,” Ms. Korakot added.

“GAYSORN’S THE SANCTUARY OF THAI designersnot only made a fashion sensation by bringing together flagship presence of Thailand’s most definitive labels, but also marked Gaysorn’s first-ever fashion show in “Art Gallery” concept. In an ambience of an art gallery, the fashion show presented unique characters of each brand through portraits of famous people from various circles with accompaniment of live music by Neung Jakkawal Saothongyuttitum and Pod Moderndog.

The definitive experience of “GAYSORN’S THE SANCTUARY OF THAI designers” as the newest fashion sensation can today be met at Gaysorn. In addition to the variety of  15 luxury Thai brands, the utmost of styled experiences can always be expected at Gaysorn from 10:00 to 20:00 hrs daily.

Published by Jade-ThaiCatWalk

Editor - ThaiCatwalk.Com and Runway Photographer PR, Brand Acknowledgement, Advertorial